PRVÉ VIDEO PO ROZSUDKU: Pašeráčka Tereza sa psychicky zložila, trest ju odrovnal. Skončila u lekára!

Dostala trest 8 rokov a 8 mesiacov. Možno povedať, že Tereza H. za každé kilo heroínu, ktoré u nej našli, odsedí jeden rok v pakistanskom väzení. Po rozsudku sa psychicky zložila.

Slzy, zakrývanie očí, roztrasené ruky … Tak pašeráčka Tereza H. reagovala keď sa dozvedela, že bola odsúdená na 8 rokov a 8 mesiacov. Mladá Češka do poslednej chvíle verila, že dokáže pakistanský súd očariť svojím úsmevom a blonďavou hlavou. Už na konci roka 2018 tvrdila, že na Vianoce je doma. Že to určite dobre dopadne. Hýrila sebavedomím a bola presvedčená, že do basy nepôjde. Verila, že za pašovanie heroínu odsúdená nebude …

Dňa 20. marca 2019 ale prišiel šok. Tereza H. si v base odsedí takmer 9 rokov. Terezu prísny rozsudok veľmi vzal, v súdnej sieni skolabovala a potom ešte dlho plakala. Neskôr bola prevezená do väzenia do novej cely. Najskôr ale skončila u lekára!

Celý svet obleteli fotografie uplakanej Terezy, ktorá však medzi hysterickými záchvatmi dokázala tvrdiť, že bude čoskoro voľná. „Dúfam v spravodlivosť, som nevinná,“ opakovala s presvedčením v hlase.

Článok pokračuje na ďalšej strane.