Ako schudnúť za 3 HODINY: Nasledujte podrobné pokyny od svetovo presláveného Jorgeho Cruisa, bola som prekvapená výsledkami!

Samozrejme to neznamená, že by ste mohli jesť celý deň čokoľvek a jenom dodržiavať režim 3 hodín. Jorge Cruise upozorňuje ešte na ďalšiu veľmi dôležitú vec, ktorú je samozrejme kalorický hodnota jedla. Tu platí jednoduché pravidlo. Príjem musí byť vždy nižšia, než je výdaj. Iba tak máte istotu, že budete chudnúť. Ak by bol rovnaký, tak svoju váhu držíte. Pokiaľ bude naopak príjem vyšší, dochádza k nežiaducemu javu, ktorým je priberaniu.

Akú hodnotu by mala mať jednotlivé jedlá

Pozrime sa na kalorickú hodnotu presnejšie. Vďaka tomu budete vedieť, ako by mala jedla vyzerať a koľko toho konkrétne môžete zjesť. Začneme prvým jedlom dňa, ktorým sú raňajky. Keďže sa jedná o jedlo, ktoré má naštartovať metabolizmus, tak bude jeho hodnota 400 kcal. Potom je tu ďalšie veľké jedlo, ktorým je obed. Aj tu by mal mať pokrm hodnotu 400 kcal. Ako asi tušíte, nijak vymykať sa nebude ani večere. Aj tu je potrebné dodržať hodnotu podobnú, teda 400 kcal.

Danou trojicou jedál samozrejme nedodržíte to, že by bol limit medzi jedlami odporúčané tri hodiny. Preto nezabúdajte tiež na desiaty. Prvá príde na rad medzi raňajkami a obedom. Mala by byť skôr menšie, s hodnotou 100 kcal. Podobné je to aj v prípade desiaty popoludňajšej, teda medzi obedom a večerou. Tu by mala byť hodnota jedla tiež 100 kcal. V prípade, že zvolíte variant druhej večera, myslite na to, že tá by mala byť naozaj už veľmi ľahká. A to okolo 50 kcal.

Ako sa stravovať pokiaľ ide o časové intervaly, alebo o príjem energie čiže kalórií, to už viete. Na čo ďalej nezabúdať, to sú aj konkrétne informácie spojené s tým, na čo ďalej pri svojom stravovanie myslieť. Určite je dobré zabezpečiť, že telo bude mať dobrý príjem bielkovín, ktoré sú pri chudnutí veľmi dôležité. Ďalej je potrebné myslieť na dostatočný pitný režim. Keďže sa aj nápoje počítajú do kalorického príjmu, je najlepšie piť tie, ktoré majú nulu. A to je voda z kohútika, poprípade voda kupovaná balená. Čomu sa rozhodne musíte vyhnúť, to sú rôzne malinovky, ktoré obsahujú enormné množstvo cukru a sú tým najhorším, čo len môžete do svojho tela dostať.