Obrovská bolesť Charlotte Gottovej (13): Svedectvo o dojemnom natáčaní rozlúčkovej piesne s otcom († 80)

Už v máji, kedy sa dojemná pieseň Srdce nehasne objavila na internete, sa posledné hudobné zbohom Karla Gotta († 80) s dcérou Charlotte Ellou Gottovou (13) stala obrovským hitom. Všetci tušili, že sa Majster lúči. A podľa účastníka natáčania o tom dobre vedela aj smutná spevákova dcéra.

Videoklip na YouTube láme rekordy, v čase písania článku mal už 16 a pol milióna zhliadnutí. Song o lúčení odchádzajúceho otca s mladučkou dcérou, ktorej dáva do života rady, jednoducho nemôže nedojímať.

Už samotné natáčanie spevu božského Karla a Charlotte pritom bolo veľmi emotívne. “ Všetko sa to zbehlo celkom rýchlo v januári na začiatku roka. Pán Karel Gott bol trochu unavený. Napriek tomu aj vo chvíľach, keď si potreboval dať pauzička, bol vždy plne koncentrovaný na prácu, ktorú sme robili, a neustále sa pýtal, či všetko spieva v poriadku a či by niečo nemohol vylepšiť.

To ma dojalo. Potvrdil svoj najväčší charakteristický rys v niekoľkých málo vetách. Bol milý, so všetkými sa bavil priamo, počúval a zakaždým bol pripravený pracovať na svojom výkone. Od takej legendy by to málokto čakal. Ale práve pre tento svoj prístup sa legendou stal, „prezradil eXtra.cz producent nahrávky a tiež gitarista a basák Lukáš Chromek.

Článok pokračuje na ďalšej strane.