Veľký horoskop na november: Panny sa musia obrniť trpezlivosťou, Blíženca čakajú nezhody na poli lásky!

Čo vás čaká v chladnom novembri? Prečítajte si, aké nástrahy a príležitosti na vás v tomto mesiaci čakajú. Hviezdy vám nachystali príjemné, ale aj dosť komplikované okamihy. Presvedčte sa sami.

Baran

Milí Barani, ak sa niečo v Novembri nezrkadlí, potom je to nuda. Môžete čakať divokú jazdu, ktorú má od 6. na svedomí Urán s Merkúrom. Vďaka nim ste plní životodarnej energie a originálneho myslenia. Obráťte ich smerom ku kariére, ktorá môže okolo 10. nabrať prekvapivý smer. V láske by ste uvítali viac pokoja. Pripadáte si ako na horskej dráhe a je potrebné počítať s hádkami aj žiarlivými scénami.

Býk

Na začiatku mesiaca sa Býci vysporiadajú s negatívnym vplyvom Uránu na finančné záležitosti. Tiež kariéra bude v prvej polovici novembra vyžadovať značný diel pozornosti. Vzťahy s kolegami, klientmi i nadriadenými sa zlepšia až po 15. novembri, rovnako ako prístup k opačnému pohlaviu. V druhej polovici mesiaca je atmosféra o poznanie uvoľnenejšia. Hádky ustupujú a vy máte pocit, že ste konečne na rovnakej vlne.

Ďalšie znamenia na nasledujúcej strane…