Mladá matka ukazuje, ako sa jej telo zmenilo po 3 deťoch. Nebude vám mazať med okolo úst!

Na Instagrame je veľa matiek, ktoré ukazujú výhody materstva na dokonalých fotografiách s vždy s usmievajúcimi sa deťmi. Existujú tiež ženy, ktoré sa chvália svojim bruchom len pár dní po pôrode. To však v žiadnom prípade neodráža každodenný život väčšiny matiek.

Materstvo ako obrázok
Sociálne médiá môžu mať zničujúci dopad nielen na zložitých teenagerov. Tento problém sa často týka aj mladých matiek. Očakávanie materstva videné ružovým objektívom Instagramu prepukajú tvrdou realitou.

Každý z nás chce mať pravdepodobne na svojich sociálnych sieťach také fotky, s ktorými je spokojný a nehanbí sa za ne. Niekedy sú takéto zábery výsledkom viacerých pokusov, z ktorých vyberieme tú najlepšiu. Na tom, samozrejme, nie je nič zlé. Existujú však ľudia, ktorí si z Instagramu urobili akúsi posadnutosť a v snahe vyzerať dokonalo neváhajú aj svoje fotografie viac či menej upravovať.

Matka troch detí ukazuje, ako vyzerá materstvo
Jedna z matiek sa rozhodla postaviť sa trendu instamatiek. Má troch synov a nazýva sa veľvyslankyňou normality. Kylee Austin zakaždým dáva úprimnosti prednosť bez ohľadu na to, ako brutálna je pravda. Otvorene ukazuje, čo tehotenstvo urobilo jej telu a že výchova detí nie je cestou plnou ruží.

Článok pokračuje na ďalšej strane.