Veľký horoskop na november: Panny sa musia obrniť trpezlivosťou, Blíženca čakajú nezhody na poli lásky!

Panna

Milé Panny, od Slnka k vám mieri pozitívna energia, vďaka ktorej sa postavíte akýmkoľvek problémom. V prvom novembrovom týždni sa darí nezadaným. Jupiter pomáha nájsť partnera, ktorý sa k vám perfektne hodí. Potom sa ale otáča chrbtom a komplikuje tak dianie v láske, tak rodinné aj finančné záležitosti. Dobrú službu nerobí ani Merkúr, kvôli ktorému máte povinností nad hlavu. Nezostáva než sa obrniť trpezlivosťou.

Váhy

Milé Váhy, v novembri si užijete príval šťastia. Kňažka lásky je stále vernou služobnicou a dodáva vám na sex-appeale. Vďaka nej môžete zatočiť s dlhoročným stereotypom. Nezadaným zase sľubuje vzrušujúcu eskapádu. Od 8. novembra sa pred vami otvárajú zaujímavé finančné ponuky a ani v práci to nevyzerá zle. Musíte uznať, že takáto konštelácia sa nebude len tak opakovať.

Škorpión

Milí Škorpióni, budete sa vyhrievať v lúčoch Slnka, ktoré vám až do 21. novembra dodáva na životnom optimizme. Po 8. sa k nemu pridáva ešte šťastná ruka Jupitera, vďaka ktorému môžete pomýšľať na výhru alebo potešenie v láske! Finančné záležitosti sa po celý november vyvíjajú viac než sľubne. Jediné, načo by ste si mali v polovici mesiaca dávať pozor, sú hádky a neschopnosť kompromisu.

Ďalšie znamenia na nasledujúcej strane…