Veľký horoskop na november: Panny sa musia obrniť trpezlivosťou, Blíženca čakajú nezhody na poli lásky!

Blíženci

Milí Blíženci, ochrannú ruku nad vami drží kňažka lásky, ktorá sľubuje jeden príjemnejší okamih za druhým. Oplývate vnútorným kúzlom, čo uľahčuje zoznamovanie s novými partnermi aj komunikáciu v súčasnom vzťahu. V druhej polovici mesiaca skomplikuje dianie na milostnom poli ohnivý Mars. Kvôli nemu dochádza vo vzťahoch k častejšiemu neporozumeniu. V zamestnaní kvôli nemu bojujete s nesústredenosťou.

Rak

Čo nachystali hviezdy na novembrové menu pre vás, milí Raci? Kľúčovou postavou sú ratolesti, vďaka ktorým sa tešíte na každý nový deň a nezrútite sa z problémov, ktoré sa okolo vás roja. Tie sa objavujú hlavne v spojení s rodičmi, s ktorými si okolo 26. novembra veľmi neporozumiete. Prívetivejšiu klímu hľadajte v zamestnaní, kam hviezdy posielajú smršť energie. Inokedy neobľúbené úlohy zvládate s ľahkosťou.

Lev

Milé Levy, režisérom novembrového kina je Jupiter v znamení Strelca. Pozitívne sa odrazí na všetkých životných sférach na čele s financiami! Bankové konto sa poriadne nakŕmi a umožní vám popremýšľať, čo sa objaví pod vianočným stromčekom. Tiež Venuša na vás priateľsky máva a sľubuje lásku nezadaným Levom hneď okolo 5. novembra. Jedinou machuľou predstavuje rodina, v ktorej dochádza k stretom s mužským elementom.

Ďalšie znamenia na nasledujúcej strane…