Tina z Bez servítky má 48 rokov: Aha na to telo čo skrýva pod šatami!

Ani tento týždeň sa kulinárska šou Bez servítky nezaobišla bez známych tvárí, ktorých je hneď niekoľko. Okrem moderátora a tvorcu úspešných videí na sociálnych sieťach Samuela Miškova alias Sama Zvaného je mnohým určite povedomá aj blondínka Zuzka.

Nový týždeň v kulinárskej šou otvorila expertka na optimálnu výživu Tina (48). Jej neustále prednášky však nevytáčajú len súperov, ale najmä divákov, ktorí blondínku vôbec nešetrili.

V pondelok sa za sporák postavila Tina, ktorej menu sa nieslo v diétnej podobe. Odborníčka na zdravú výživu hosťom pripravila tzv. anti-age menu, ktoré ich malo plnohodnotne zasýtiť. Jej zámer však nevyšiel, najviac pohorela s karfiolovými bryndzovými haluškami, kde chýbali zemiaky a súperi zostali sklamaní.

Od Tininho stola odišli s prázdnym žalúdkom. Obhájila sa, že karfiol je anti-age zelenina, jedna z prvých, a pomáha človeku mladnúť. Napriek tomu jej hlavné jedlo označili za „bizár“. V utorok zasa zvozila Paliho za jeho cibuľačku. „Stráviť toľko cibule môže byť dosť zaťažujúce na telo,“ kritizovala.

Článok pokračuje na ďalšej strane.