Tehotná Judínyová prezradila pohlavie bábätka. Neuveríte, ako Skrúcaný reagoval na správu o bábätku!

Je tomu len zopár hodín, čo sa na verejnosť dostala informácia, že prvá dáma slovenskej smotánky sa stane tesne pred päťdesiatkou prvýkrát mamičkou. Erika Judínyová (49) totiž očakáva so svojim manželom Števom Skrúcaným bábätko, pričom má byť v šiestom mesiaci tehotenstva. „Áno, budem mamou. Sme s manželom nesmierne šťastní a už sa na bábätko veľmi tešíme,“ vyjadrila sa moderátorka.

Herec, spevák, moderátor i zabávač Štefan Skrúcaný (59) sa nikdy netajil tým, že mimoriadne obdivuje českého hudobníka Karla Gotta (†80). Zosnulý umelec sa stal otcom dovedna štyrikrát, pričom posledná dcérka Nelly sa mu narodila v čase, kedy mal 69 rokov. A hviezda relácie Všetko čo mám rád sa k nemu celkom priblížila!

V posledných rokoch nie je ničím výnimočným, že sa do rodičovských povinností púšťajú osoby vo vyššom veku. Kým kedysi boli pôrodnice bežne zaplnené násťročnými dievčatami, dnes sa medzi prvorodičky neraz “prepašujú” ženy na prahu štyridsiatky či dokonca päťdesiatky.

Svoje o tom vie aj budúci štvornásobný otec Štefan Skrúcaný, ktorému 49-ročná manželka Erika čoskoro porodí prvého spoločného potomka. A čo na to populárny moderátor?

Článok pokračuje na ďalšej strane.