Najšokujúcejšie vystúpenie v ČSMT? Z tohto muža ostali diváci zhnusení!

Holadrops alebo aj Venušanka šokoval už v úvode svojho vystúpenia, keď sa predstavil ako bytosť z Venuše, ktorá sa na Zem dopravila teleportom. Následne prišiel spev, ktorý však so spevom toho nemal veľmi veľa spoločného.

Vďaka ukričanému a pomerne vulgárnemu číslu si mladík vyslúžil ocenenie Zlatý Pátrovič, ktorému sa úprimne potešil. Porotcovi Jakubovi Prachařovi dokonca sľúbil, že mu s ním príde spraviť súkromné vystúpenie na izbu.

Porotu odrovnal aj tým, čo ho živí… „Nič nerobím, nemám žiadnu prácu, nič. Živia ma ,sugar daddies‘ (cukrový tatko býva starší bohatý muž, ktorý si štedro vydržiava svoju mladú priateľku alebo priateľa). Kebyže spadne internet, spadnem aj ja,“ priznal bez problémov.

„Som z Venuše a priletel som teleportom. Zväčšil sa mi pri tom zadok,“ provokoval. Potom začal spievať svoju skladbu, kde aj naznačil, že je vhodná pre 18+. Počas falošného spevu robil rôzne pohyby a nakoniec skočil na pult porotcom a spieval refrén plný vulgarizmov.

Azda najviac reakcií, ktoré pri videu Holadrops každou minútou pribúdajú, sú v znení – hnus, grc, katastrofa. Ak ste kontroverzné číslo zmeškali, môžete si ho pozrieť vo videu.

VIDEO: