UPDATE Súhrn vyjadrení aktérov. Pás neodovzdali víťazovi v oktagone. Šéf UFC: „Ak ti sem prinesieme ten pás, začnú diváci hádzať všetko“ Vyjadril sa aj MIKE TYSON!

Zmätok, ktorý rozpútal šampión ľahkej váhy Chabib Nurmagomedov, vytočil šéfa UFC Dana Whitea. Po vyhratom zápase totiž v Las Vegas preskočil klietku a zaútočil na tímového parťáka svojho súpera Conora McGregora, ktorý mu mal podľa všetkého nadávať. Vypukol úplný chaos. Jeden z členov tímu šampióna potom naopak skočil do klietky, kde zozadu napadol McGregora. „Traja chlapi boli zatknutí, McGregor ich ale odmietol obviniť, tak ich neskôr pustili,“ prezradil po zápase naštvaný šéf UFC.

Radosť z vyhraného zápasu? Kdeže! Mesiace doťahovania s Conor McGregorom vyústili v poriadnu bitku. Ruský šampión ľahkej váhy Chabib Nurmagomedov sa dlho tváril, že ho len tak niečo nevyvedie z miery.

Ustál McGregorove napadnutie v autobuse, všetky urážky aj skákanie do reči počas tlačových konferencií. Všetko si chcel vydiskutovať až v klietke počas zápasu, čo sa mu nakoniec podarilo na jednotku, ale…

Síce vyhral, ​​jeho súper ho však zvládol rozzúriť. Naštvalo ho najmä to, že rozhodca prehliadol celý rad McGregorových prehreškov. Držanie sa pletiva, chytanie za trenky, úder kolenom do hlavy na zemi…

Na nálade mu nepridal ani fakt, že vo vypredanej Lasvegaskej aréne nemal takmer žiadnych fanúšikov. Zatiaľ čo jeho súper počul samý jasot a povzbudzovanie, Nurmagomedov sa dočkal len piskotu a bučania.

Potom, čo vo štvrtom kole donútil írskeho bojovníka sa odklepať kvôli škrteniu, nedošlo vôbec na oslavy. Spoza klietky si totiž Nurmagomedov vyhliadol Dillona Daniša, ktorý ho podľa všetkého poriadne vytočil. Namiesto osláv tak bijec z Ruska preskočil plot a chcel si to s ním rozdať v pästnom súboji.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼