Mária Čírová si od lekárky vypočula najhoršie slová: Keby počúvla lekárku, Zoe by nebola na svete!

​,,Cesta k tebe nebola jednoduchá Zoinka. Život odo mňa vyžadoval odvahu bojovníčky, silu draka a bránenie levice. Pred 10 rokmi mi v druhom mesiaci tehotenstva lekárka so smútkom v hlase oznámila, že sa na tento svet nedostaneš a pravdepodobne ma čaká spontánny potrat, ktorý ma môže kdekoľvek prekvapiť. Aby sme predišli akejkoľvek “hanbe” či nepríjemnosti na pódiu, v aute, v električke, na ulici, dala mi do rúk lieky a povedala, že po užití by som sa mala vyčistiť do 3 dní…“ šokovala trojnásobná mamina.

,,Prišla som domov, so slzami v očiach pozerala na krabičku a nedokázala som urobiť, čo mi bolo povedané, len tak… dobrovoľne, sama od seba,“ priznala otvorene Majka, ktorej dcérkina energia našepkávala, aby to nerobila. V momente, ako sa Zoinka narodila, speváčka začala veriť na zázraky.

,,Si tu a do našej rodiny prišlo slnko. Si darom, si láskou, si krásnym anjelom. Tvoje nádherné desiate narodeniny sme oslávili pri chorých detičkách. Vybrali sme sa na oddelenie detského kardiocentra, aby sme v hĺbke svojho srdca úprimne poďakovali za všetko, čo nám život dal,“ vyznala sa známa kráska, ktorá svojimi riadkami ľudí nielen dojala, ale určite mnohým dodala obrovskú nádej a silu veriť v zázraky.