Karel Gott (79) v teplákoch: KTO ho takto ponížil?

Majster a tepláky? Kto to kedy videl! Karel Gott (79) teplákovú kultúru z duše nenávidel celý život. Bol to teda šok, keď sa národný poklad Česka objavil v pražskej O₂ aréne pred 16-tisícovým davom v tomto oblečení. Národ kričí: Kto ho takto zahanbil?

Tepláky s krikľavým nápisom vo vonkajšom šve, blankytne džínsová bunda a červená mikina s kapucňou z teplákoviny. A k tomu robustné tenisky na platforme, ktoré stabilný krok neistia. V takom diletantskom odení by neuspel ani mladý raper, nieto vždy romantický tenor. Karel si vie urobiť srandu sám zo seba, čo dokázal v mnohých televíznych estrádách. Jeho oblečenie na koncerte Leoša Mareša (43) už ale bolo na hrane.

„Ja som pána Gotta na pódium neobliekal. Pokiaľ viem, o jeho outfit sa postarala v Parížskej ulici LBM v súčinnosti s jeho ženou Ivanou a jej blízkym stylistom Chrástka, „prezradil denníku Aha! Filip Vaněk (41), elitný stylista a kreatívny riaditeľ Multibrand The Store, ktorý mal ako vždy výpravu k efektnej show na starosť. A potom si neodpustil:

Článok pokračuje na ďalšej strane.