Na Slovensku sa objavila reštaurácia ktorá podávada psie mäso. Ľudia sú zhnusení.

Hnus! Veľa ľudí ostalo bez slov, keď si na sociálnej sieti Facebook prečítali šokujúci názov skupiny, ktorá promovala novú psiu reštauráciu v centre Bratislavy.

Ak ste predpokladali, tak isto ako my, že táto prevádzka prezentuje možnosť priniesť si svojho psíka so sebou do reštaurácie, neboli sme až tak ďaleko od pravdy. Môžete si ho priniesť ale za úplne iným účelom. A to je konzumovanie mäsa!

Naša krajina je síce ako sa vraví „o pár rokov pozadu“, avšak v konzumácii mäsa sa neprikláňame na stranu ázijských krajín. Klasikou u nás stále ostáva pre bežnú domácnosť príprava hydiny, diviny, bravčového či hovädzieho mäsa.

Aj keď v Číne bežne pripravujú na tanier aj psov či mačky, ktoré sú u nás považované výhradne za spoločenské zvieratá, takmer sa zdalo, že tento trend prišiel aj k nám na Slovensko.

Na sociálnej sieti sa totiž objavila fanpage s názvom Dog Corner, ktorá mala lákať ľudí na otvorenie novej prevádzky v centre Bratislavy. Na jedálnom lístku sa tu mali objaviť rôzne pripravené psi, pričom administrátor sľuboval kvalitne spracované mäso i rýchle a bezbolestné usmrtenie zvieraťa jedným rezom.

Článok pokračuje na druhej strane.