VZBURA proti vláde na Slovensku proti opatreniam! Tieto prevádzky otvoria 15. apríla!

Kaderníctva aj všetky salóny, ktoré poskytujú služby, sú už pár mesiacov zatvorené. Pracujú v nich väčšinou živnostníčky, ktoré takto prišli o príjem. Minister zdravotníctva im odkazal, že môžu klientov chodiť strihať domov.

Podľa covid automatu sú služby v čiernej fáze, teda v tom najvyššom stupni varovania, zakázané. Čierne je z tohto pohľadu momentálne celé Slovensko. Navyše máme zákaz vychádzania. Avšak výnimkou z tohto zákazu je cesta do práce.

Kaderníkom zrejme došla trpezlivosť, svoje prevádzky chcú otvoriť už 15. apríla. Informovali o tom zástupcovia Asociácie služieb v odvetví skrášľovania na tlačovej konferencii, informáciu priniesli TV Noviny!

Ľudia, ktorí pracujú v oblasti skrášľovacích služieb, ako kaderníci, kozmetičky či manikérky, si povedali, že dlhšie čakať nevydržia. Všetky tieto služby sú zatvorené už od vianočného lockdownu – 19. decembra 2020. Na tlačovej konferencii však predstavitelia asociácie služieb v odvetví skrášľovania povedali, že ďalej to už nevydržia. Otvoriť sa chystajú po Veľkej noci. Ako prvá prišla s informáciou Televízia Markíza.

Článok pokračuje na ďalšej strane.