Počas nehody robila Kollárovi spoločnosť známa Miss. Skončila na JIS-ke!

V sobotu podvečer došlo v Podunajských Biskupiciach v Bratislave k vážnej dopravnej nehode, ktorej účastníkom bol aj predseda parlamentu Boris Kollár. Informoval o tom na tlačovke z Oravy premiér Igor Matovič.

Po niekoľkých hodinách vyplávali na povrch bližšie informácie o jeho zdravotnom stave, ale aj o tom, kto mu v aute robil spoločnosť.

Boris Kollár síce z autonehody vyviazol, no utrpel vážne zranenia. Podľa dostupných informácii mal zlomenú krčnú chrbticu, kľúčnu kosť a narazené rebrá. Po prevoze do nemocnice sv. Michala absolvoval CT vyšetrenie.

“Jedného z účastníkov transportovali do nemocnice s viacerými poraneniami celého tela, tzv. polytraumou. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave. Ďalší dvaja zranení, muž a žena, si poranili hlavu a hrudník a boli taktiež prevezení do nemocnice. Štvrtý účastník nehody transport do nemocničného zariadenia odmietol,” informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. Kollár je údajne hospitalizovaný so zlomeným krčným stavcom na Kramároch.

Pred nemocnicou sa zhromaždilo niekoľko jeho rodinných blízkych. Nechýbali expartnerky Andrea Heringová či Petra Krištúfková a viacero detí. Svojho otca však vidieť nemohli kvôli prísnym opatreniam.

Článok pokračuje na ďalšej strane.