Známy herec ZOTREL protivládny protest: “Poviem rovno, j***e ma!”

Utorkové protivládne protesty vyvolali ohlasy nielen koaličných politikov, ale aj verejnosti či známych tvárí. K akcií, na ktorej vystúpil aj Marian Kotleba či Robert Fico, sa vyjadril aj známy a obľúbený herec. Ten protesty zotrel na celej čiare.

V utorok 17. novembra počas výročia Nežnej revolúcie sa v bratislavských uliciach zišlo tisíce demonštrujúcich občanov. Protivládny protest sa aj tentokrát nezaobišiel bez výtržností, o čom svedčí mnoho záberov plných agresie. Obľúbený herec Dano Heriban to už ďalej nevydržal a zúčastneným napísal svoje!

Medzi rečníkmi nechýbal Marian Kotleba, Robert Fico, no v dave sa objavil aj Štefan Harabin, ktorý všetkých naokolo vyzýval, aby si skladali rúška. Po protestoch, ku ktorým sa kriticky ozvala i Zlatica Kušnírová, sa následne vyjadril aj Igor Matovič a ospravedlnil sa polícií.

Roman Mikulec dodal, že počas akcie bol zranený policajt, no i 15-ročný chlapec. Uviedol, že niektorí identifikovaní účastníci bez rúšok dostanú pokuty, kým výtržníci, ktorí hádzali pyrotechniku do polície, môžu skončiť dokonca za mrežami na niekoľko rokov. Situácia pobúrila aj známeho a obľúbeného herca Dana Heribana z Hornej Dolnej či Pumpy, ktorý si nekládol servítku pred ústa.

Článok pokračuje na ďalšej strane.