Z detailov pitvy zavraždeného Tomáša (†16) mrazí: Judita musela…!

Na verejnosť sa však najnovšie dostali desivé informácie o smrti Tomáša. ,,… A síce jednu reznú ranu na krku, 20 bodných rán na prednej ploche trupu s 22 bodnými kanálmi, 11 plytkých bodných rán na prednej strane trupu, 2 odreniny charakteru škrabancov na prednej ploche trupu, 5 bodných rán na zadnej ploche trupu, jednu bodnú ranú na zadnej ploche ľavého stehna, 4 rezné rany na pravej ruke, 5 rezných rán na ľavej ruke, pričom došlo aj k opakovanému zasiahnutiu vnútorných orgánov, a to srdca, pľúc, pečene a obličky, v dôsledku čoho sa u poškodeného Tomáša rozvinul hemoragicko – traumatický šok a poškodený bezprostredne po útoku na jeho osobu zomrel,” uvádza sa podľa portálu topky.sk v rozsudku.

Znalci, ktorí vypovedali na súde, uviedli, že mladík bol napadnutý v čase, keď ešte žil. Zdá sa, že Judita bodala kamaráta aj potom, čo už nebol schopný brániť sa. 16-ročný mladík dostal okamžite po útoku šok zo straty krvi, a zároveň poúrazový šok, ktorý mal fatálne následky na ľudský organizmus.

16. mája 2019 bol zavraždený 16-ročný Tomáš zo Žiliny. Jeho kamarátka Judita počas celého vyšetrovania tvrdila, že vrahom bol záhadný plynár. Všetky dôkazy však viedli priamo k mladej tínedžerke. Tomáš mal 49 bodných a bodnorezných rán, pričom Judita mala na neho zaútočiť dvoma nožmi, ktoré následne schovala do zásuvky. Mladá vrahyňa bola odsúdená na 12 rokov a štyri mesiace, no rozsudok zatiaľ nie je právoplatný.

FOTOGALÉRIA: