Lučanský sa vo väzbe pokúsil o samovraždu: Matovič sa vyjadril k tragédii!

Podľa nedávno medializovaných informácií sa včera niekdajší policajný prezident Milan Lučanský pokúsil vo väzbe o samovraždu. Údajne sa pokúsil obesiť. Jeho súčasný zdravotný stav je vážny a má byť pripojený na prístrojoch. Hovorí sa dokonca až o mozgovej smrti.

Šokujúcu informáciu potvrdilo aj Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky. ,,Musíme oznámiť veľmi nepríjemnú správu, že dnes podvečer prišlo v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove k mimoriadnej udalosti, pri ktorej sa väzobne stíhaný M. Lučanský pokúsil o samovraždu.

Stalo sa tak napriek tomu, že bol pravidelne monitorovaný a bolo mu poskytované aj psychologické poradenstvo. Jeho stav je kritický. Všetky bližšie informácie vám poskytneme na brífingu zajtra (streda, 30.12.2020) o 9,00 hod. na Ministerstve spravodlivosti SR, Račianska 71, Bratislava,” uviedol hovorca ministerstva Peter Bubla.

Potom, čo ministerstvo spravodlivosti potvrdilo šokujúcu informáciu o samovražde Milana Lučanského, boli sociálne siete zaplavené otáznikmi aj rôznymi obvineniami. Kým jeho sympatizanti z opozície pripisujú vinu Matovičovi, ten sa prikláňa k inému názoru.

Článok pokračuje na ďalšej strane.