Rapper Kali skončil v slzách a do The Voice už by znova nešiel! Čo sa stalo?

Slovenský rapper Kali pôsobí momentálne ako kouč v Česko Slovenskej speváckej šou The Voice. Novopečený otecko je ale novou rolou kouča a porotca tak zaskočený, že keby dostal ponuku na účinkovanie v ďalšej rade, asi by ju odmietol!

V minulosti presiakli na verejnosť informácie o napätých vzťahoch pri natáčaní The Voice medzi dvoma koučovi, Janou Kirschner (40) a Vojtom Dykom (33). Podľa rapera Kaliho spolu ale všetci štyria koučovia, aj napriek občasným podpichovaniam, výborne vychádzajú.

„Čo sa týka koučov, tak musím povedať, že sme si okamžite po ľudskej stránke sadli. Vedeli sme, že ak chceme získať tých najlepších spevákov do svojho tímu, musíme byť nekompromisní. Myslím, že nikdy nikto nikoho neurazil. Ja to beriem ako vtip, má to byť zábava, “ rozhovoril sa o zákulisí speváckej šou The Voice rapper Kali slovenskému denníku PLUS.

„A ak má niekto pocit, že prestrelil, tak po natáčaní príde za tým druhým a spýta sa, či to už bolo cez. Ak áno, ospravedlní sa. Máme super vzťah. Neustále si píšeme a sme v kontakte, „dodáva slovenský rapper pôvodom z bratislavskej Petržalky.

Nad ponukou robiť kouča v speváckej šou neuvažoval ani chvíľku. Jediné, z čoho mal pred samotným natáčaním obavy, bolo to, ako bude časovo stíhať. Teraz je ale situácia iná. Keby mu prišla ponuka robiť kouča znova, pravdepodobne by ju s vďakou odmietol.

Článok pokračuje na ďalšej strane…