Kollárove návštevy zavarili sestričkám: Šľachetný čin od známeho markizáka!

Incident, kedy sa mala jedna z návštevníčok v izbe pacienta Borisa Kollára sťažovať na dlhé čakanie na čaj, vrcholí. Podľa medializovaných informácií sa údajne ohradilo niekoľko sestričiek, pokladajúcich pravidelné striedanie žien v nemocnici počas núdzového stavu za nevhodné. Teraz vraj môžu dokonca prísť buď o prácu, alebo prinajmenšom o finančné odmeny!

Dámske návštevy u Borisa Kollára v nemocnici vyvolali zo strany verejnosti veľké pobúrenie. Aj napriek tomu, že tento druh papalášizmu predseda parlamentu absolútne odmieta, mnohí politici i občania majú iný názor. Najnovšie sa rozhodol zakročiť známy markizák.

Ako sa hovorí, každá strana má dve mince a inak tomu nie je ani v prípade návštev zraneného predsedu parlamentu, ktorý sa zotavuje po ťažkej autonehode. No kým je šéf strany Sme rodina presvedčený o tom, že opatrovanie príbuznými osobami personálu nemocnice skôr pomáha, tí majú na celú vec diametrálne odlišný názor.

Kollár na svoju obranu uviedol, že nejde len o bežné kamarátske návštevy. Multiotecko sa dohodol s pár blízkymi, ktorým najviac dôveruje, aby sa o neho chodili na striedačku starať. Vedenie nemocnice tak údajne inkriminovaných zdravotníčkam, sťažujúcim sa na neprimerané správanie návštev pacienta, pohrozilo možnou výpoveďou, prípadne stratou vianočných prémií.

Článok pokračuje na ďalšej strane.