PODVOD NA FARME v dueli! Pozorný diváci upozornili na DETAIL, ktorý tam nemal čo hľadať!

Farma má za sebou ďalší duel. Proti sebe sa tentoraz postavili Nikol a Maja. V aréne sa ocitli pre to, že porušili pravidlá a utiekli im prasiatka. A doplatila na to Mária, ktorá skončila porazená.

Ten sa dá pokojne nazvať ako súboj ženských titanov. Nikol (32) a Maja si v aréne proti sebe zmerali sily a ako víťaz z neho vyšla práve milovníčka sociálnych sietí. Najviac napínavá bola disciplína preťahovanie lanov.

Obe pri tom takmer vypustili dušu a do poslednej chvíle to bolo vyrovnané a nerozhodné. Nakoniec sa však Nikol vyhecovala a súboj vyhrala. Následne sa jej viac darilo aj vo vedomostnom kvíze a keďže v prvej disciplíne s názvom Popoluška získala bod vďaka tomu, že Maja si nevšimla, že jej na stole ostali ešte tri fazuľky, duel so skóre 3:0 vyhrala. A následne sa opäť medzi ňou a Henrichom diali hotové divy…

Je Farma skutočnou reality šou odohrávajúcou sa v tvrdých podmienkach alebo ide o hru s presným scenárom, v ktorej figurujú namiesto bežných ľudí platení herci? Túto otázku si mnohí kladú už od jej prvej série, no televízia i tak trvá na svojom. Tentokrát však opäť divákom udrel do očí detail, ktorý “pravosť” šou opäť raz spochybňuje. Tvorcovia totiž zverejnili poriadne kontroverzný záber!

Článok pokračuje na ďalšej strane.