Ďalšia tragédia! Autobus plný detí sa zrazil s nákladiakom: Učiteľka zahynula, deväť detí je zranených!

K vážnej dopravnej nehode došlo vo štvrtok popoludní pri Novej Vsi na Mělnicku. Autobus plný detí vracajúcich sa zo školského výletu tu nabúral zozadu do naloženého nákladného vozidla.

Podľa posledných informácií sa zranilo deväť detí, dve učiteľky a vodič autobusu, ktorého museli z vraku vyslobodiť hasiči. Nehoda si bohužiaľ vyžiadala aj jeden ľudský život, zrážku neprežila jedna z učiteliek v autobuse.

Nehoda sa stala na ceste č. 16 v smere na Velvary, kúsok od zjazdu na diaľnici D8. „K nehode došlo za kruhovým objazdom pri Novej Vsi. Hasiči vodiča autobusu museli vyslobodiť, spolujazdec na prednom sedadle zomrel. Alkohol bol na mieste u vodiča vylúčený, “ uviedla pre Blesk.cz tlačová hovorkyňa polície Markéta Johnová. Podľa nej narazil autobus zozadu do nákladného automobilu.

Učiteľka, ktorá zomrela, sedela na prednom sedadle. „Privolaný lekár na mieste konštatoval smrť, jej zranenia boli nezlučiteľné so životom,“ uviedla Effenbergerová. Vodič bol s vážnymi zraneniami po nevyhnutnej starostlivosti prevezený do pražskej vinohradskej nemocnice. FOTO z tragédie nájdete na nasledujúcej strane.

Článok pokračuje na ďalšej strane.