EXKLUZÍVNE VIDEO: Plačková sa vyjadrila po noci v cele: ,,Som poctivá podnikateľka!”

NAKA v pondelok (27. 9.) od skorých ranných hodín zasahovala na viacerých miestach na Slovensku. Elitní policajti pri razii zadržali aj influencerku a podnikateľku Zuzanu Strausz Plačkovú. Podľa neoficiálnych zdrojov ju obvinia z drogovej trestnej činnosti a z členstva v zločineckej skupine.

NAKA počas pondelkovej razie u obvinených v rámci domových prehliadok zaistila viac ako 9 kíl metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90 000 jednorazových dávok drogy.

„Zaistili sme tiež zbrane, strelivo, cigarety a viac ako 70 000 eur v hotovosti. Naďalej pokračujú procesné úkony, v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť viac informácií,“ dodáva polícia v oficiálnom stanovisku.

​​Zuzanu Plačkovú v pondelok v skorých ranných hodinách zadržali policajti spolu s jej manželom Reném v rámci rozsiahlej policajnej akcie na západnom Slovensku. Počas akcie zadržali aj džudistu Tibora G., ktorý je údajne hlavou celej zločineckej skupiny.

Influencerka Zuzana Plačková strávila podľa informácií televízie JOJ noc v policajnej cele v Galante. Štábu televízie sa ju podarilo pri odchode z policajnej stanice nakrútiť a poskytla aj prvú reakciu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.