Dominika Mirgová to zo seba musela dostať von: Kríza vo vzťahu? Toto povedala o svojom manželovi!

Spievať začala už ako dieťa. Pätnásťročná absolvovala spevácku súťaž, SuperStar jej dala skúsenosti, no, ako hovorí, obrala ju o veľa peňazí. Nahrávacia spoločnosť ju dotlačila do prvého albumu, na ktorý jej nedala ani korunu, výdavky boli na nej.

Dobre naštartovanú kariéru jej neskôr takmer pochovala pesnička Hore, ktorú pre ňu napísal Miro Jaroš. Pred pádom ju zachránila herečka Petra Polnišová. „Vďaka tomu, že klip na tento song Petra sparodovala, sa ujala. Ľudia ju začali mať radi, vyhľadávať.

Dominika Mirgová sa vydala za futbalistu Petra Zvolenského ešte v roku 2015. Už predtým však spolu randili tri roky a majú spolu aj synčeka. Dominika však nepatrí k tým ženám, ktoré by vyznávali svojim polovičkám lásku na sociálnych sieťach, a tak teraz naozaj prekvapila, keď sa celkom rozpísala o ich vzťahu…

I keď vyzerá teraz všetko ideálne, Dominika prešla mnohými trápeniami. Keď mala po pôrode kilá navyše ako každá žena, aj ona sa nad tým zamýšľala. Vedela, že ak chce byť hviezda, musí aj jej imidž byť perfektný. „Stále sa písalo, že som pribratá a nevyzerám dobre. Neriešila som to, ale chcela som schudnúť.“Istý čas ju kvárili aj problémy s manželom Petrom. Je si vedomá, že ak doma neprežíva harmóniu, nemôže sa naplno venovať svojmu rozvoju.

Článok pokračuje na ďalšej strane.