TEHOTNÁ Jasmina odhodila zábrany i šaty: Nebudete veriť, ako jej narástlo bruško. FOTO

Jasmina Alagič (29) je stále zamilovaná do svojho Rytmusa (42). Čaká s ním bábätko a utajiť sa to už ani nesnaží. Rastúce bruško je poriadne vidieť, a tak ho Jasmina hrdo vystavuje.

Čoskoro bude mamičkou. Jasmina Alagič sa na novú rolu určite svedomito chystá. Motorom je jej láska k jej partnerovi Rytmusovi. Svoje tehotenské bruško už by pod sveter rozhodne neschovala, a tak ho hrdo vystavuje. Fanúšikovia v minulosti túžili vedieť, aké pohlavie bábätka bude mať.„So synom v brušku! Nebudem robiť tajomstvo ohľadom pohlavia, príde mi to zbytočné, „vyjadrila sa u fotografie, kde leží v plavkách vo vani. A ako sa bude volať? „Karlík, Otík, Vinck, Palko, Julo, Honza, Vojto, Milouš, Standa, Gusto …,“ vtipkoval Rytmus. Aby sa im nakoniec nenarodilo dievčatko.

Hoci sa Jasmina počas obdobia gravidity už neraz dočkala nezmyselných výčitiek či obvinení zo strany neprajníkov, že si celé tehotenstvo len vymýšľa, tmavovláska naďalej pokračuje štýlom sebe vlastným. Najnovšie tak odhodila zábrany a predviedla sa v póze bez trička, pričom si svoje tehotenské bruško nežne hladká.

Článok pokračuje na ďalšej strane.