ŠOK! RYTMUS agresívne útočí v deň ich výročia na Darine posledné vyznanie. Túto odpoveď Dara nerozdýcha

Rytmus (41) sa chová, ako by pre neho Dara Rolins (45) nikdy neexistovala. Kedysi zamilovaný párik by dnes oslavoval ôsme výročie. Speváčka si ho pripomenula dojemnou fotkou a odkazom. Na to má rapper, ktorý už pol roka randí s moderátorkou Jasminou Alagič (29), jasnú odpoveď.

Rytmus zmazal všetky dôkazy o siedmich rokoch spoločného života s Darou Rolins. Je len on a Jasmina Alagič. Speváčka ale nezabúda, a hoci sú už takmer rok od seba, poslala Rytmusovi dojemný odkaz na výročie, ktoré by dnes oslavovali.

„8. október bol, je a vždy bude. A aj keď sú karty dnes rozdané inak, tak viem, že tomuto dňu a pesničke venujem zvýšenú pozornosť, “ píše. Speváčka tak spomenula romantický song, ktorý pre ňu ako darček k ich vtedy prvému výročiu Rytmus naspieval a pred nejakou dobou ho z nepochopiteľných dôvodov zmazal.

Lenže rapper to dnes s výročím rovnako ako jeho expriateľka rozhodne nevidia. Kým sa Dara dojíma a spomína, Rytmus si na Instagramu ďalej vystavuje zamilované fotky s Jasmine. Na tej poslednej sedí na terase ich nového luxusného sídla neďaleko Bratislavy a teší sa na spoločnú budúcnosť.

Ako sa však zdá, aj napriek rôznym vyjadreniam už Patrikovi praskli nervy a gesto od speváčky zobral mimoriadne negatívne. Na sociálnej sieti Instagram jej venoval drsný odkaz, ktorý umelkyňa zrejme len tak nerozdýcha.

Článok pokračuje na ďalšej strane…