Veronika Nízlová zhodila umelé vlasy a išla na krátko! Pozrite sa ako jej to pristane

Kým Daniela Nízlová si v týchto dňoch užíva prvé týždne vytúženého materstva, jej sestra Veronika má plné ruky práce s budovaním si vlastnej kariéry. Po viac ako 20 rokoch si totiž spevácke duo Twiins dalo hudobnú pauzu, pričom krásne sestry sa po dlhom čase odlišujú výzorom!

Niekdajšia členka hudobného sesterského zoskupenia Twiins, ktoré sa minulý rok nečakane rozpadlo, si užíva život plnými dúškami. Kým Daniela má v Taliansku plné ruky práce so starostlivosťou o takmer dvojmesačnú dcérku Lindu, Veronika si vo svete šoubiznisu začala raziť cestu ako sólo speváčka.

Novej životnej etape prispôsobuje aj celkový imidž, a tak sa v poslednom období niet čomu diviť, keď sa dvojičky Nízlové od seba po prvýkrát v živote začínajú značne líšiť.

Veronika Nízlová je krásna ženská a je jasné, že aj keby na seba navliekla hocičo, pohľady pánov si získa za každých okolností. Najnovšie sa ale rozhodla odložiť na nejaký čas nadpojené vlasy a ukázať sa fanúšikom v prirodzenejšom svetle. Musíme uznať, že nový strih jej mimoriadne pristane, vyzerá vyspelejšie a omnoho ženskejšie!

Článok pokračuje na ďalšej strane.