Fico a Blaha ODKAZUJÚ Zelenskému: Klamár a „ukrajinský Matovič“!

Medzi najsledovanejšie udalosti tohto týždňa patrí vystúpenie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v slovenskom parlamente. Je pochopiteľné, že nevystúpil osobne, ale prostredníctvom telemostu.

Príhovorom ukrajinského prezidenta boli nadšení mnohí politici, no našli sa aj takí, ktorí s jeho slovami nesúhlasili a odsúdili jeho postoje.

Po príhovore Volodymyra Zelenského sa mnohí poslanci postavili zo stoličiek a začali tlieskať. Svoju podporu preukázali potleskom aj niektorí politici zo strany Smer. Názor lídra Smeru, Roberta Fica, je ale diametrálne odlišný.

Opozičný poslanec a podpredseda opozičnej strany Smer-SD Ľuboš Blaha svoju neprítomnosť na prejave ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v parlamente odôvodňuje z jeho pohľadu rozporuplnými Zelenského postojmi a krokmi. Ukrajinského prezidenta pri tom označuje za komedianta, herca a zabávača a jeho vážnosť sa v Blahovom ponímaní zjavne nepribližuje vážnosti najznámejších a historicky najvýznamnejších európskych lídrov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.