Manžel Adely Vinczeovej po prekonanom covide šokuje: Mám sa ako prasa v žite!

Viktor Vincze (30), manžel známej moderátorky Adely Banášovej (40), šokoval svojím vyhlásením, že si v tejto ťažkej dobe žije „ako prasa v žite“. Od muža, čo na sociálnej sieti budí dojem veľmi uvedomelého človeka, je to dosť prekvapivé. Ako to teda myslel?

O desať rokov mladší partner moderátorky Adely Vinczeovej, rodenej Banášovej, sa snaží vymaniť zo škatuľky „zlatokopa“, čo sa snaží viezť na vlne slávy svojej manželky. Sám pracuje ako moderátor a zaoberá sa ekológiou, o ktorej dokonca prednášal (pochopiteľne za čias pred pandémiou vírusu covid-19) na školách.

Na sociálnej sieti potom otvorene hovorí o veciach, aké sú iným ľuďom nepríjemné – napríklad sa nehanbí otvoriť tému svojej neplodnosti, verejne rozoberá možnosť adopcie dieťaťa, či popisoval priebeh Koronavirové nákazy, ktorú si pred časom prešiel, a to s nie práve ľahkým priebehom.

S odpoveďou na otázku, ako toto náročné obdobie zvláda po mentálnej stránke, ale trochu váhal. Jednoducho preto, že mu bolo, ako sám prezradil, trochu nepríjemné priznať, že je mu vlastne dobre.

Článok pokračuje na ďalšej strane.