SuperStar 2020: Marián Čekovský v porote baví, Pagáčová divákom prekáža. Kto to vlastne je?

V nedeľu sa na obrazovkách televízie objavil prvý diel súťaže SuperStar 2020. Diváci si na novinku, ktorou je päťčlenná porota, urobili veľmi rýchlo jasný názor. Príjemne potešil komik a hudobník Marián Čekovský (42), ktorý je hodnotený ako najvtipnejší člen.

Naopak naviac je v šou podľa niektorých divákov Patricia Pagáčová (31), ktorá síce ako osobnosť nikomu nevadí, mnohí si však myslia, že jej neprináleží hodnotiť spevácke výkony.

Mnohí si však pri pohľade na porotu zrejme kládli otázku – kto je tá krásna slečna, sediaca medzi Leošom Marešom a Mariánom Čekovským. Tu je odpoveď!

Na Slovensku začala spevácka šou SuperStar písať svoj príbeh v roku 2004. Odvtedy sa v nej prestriedalo doslova tisíce tvárí vrátane rôznych porotcov. Najnovšia séria nám taktiež oproti tej poslednej priniesla úplne inú zostavu, hodnotiacu výkony súťažiacich, pričom jedna jej členka bola doposiaľ pre väčšinu Slovákov zrejme neznáma. Aj vy ste sa pri sledovaní včerajšej časti pýtali – kto je vlastne Patrícia Pagáčová?

Článok pokračuje na ďalšej strane.