Mama zabila moje sestričky naschvál, hovorí Maja H. o smrti ženy a dvoch detí pri nehode

Tragická nehoda pri Liberci, pri ktorej zomrela v piatok popoludní matka a jej dve malé deti, má šokujúci zvrat. Postaralo sa o neho dievča, ktoré tvrdí, že je dcérou mŕtvej ženy a staršou sestrou oboch detí, štvorročného a šesťročného dievčatka.

V obsiahlom vyjadrení, ktoré uverejnila na sociálnej sieti, dievča menom Maja H. prehovorila o tom, že nešlo o nehodu, ale o úmyselný čin matky. Čo ju k tomu viedlo? Celé šokujúce tvrdenie prinášame v úplnom znení.

Obsiahle vyjadrenia uverejnilo v sobotu popoludní na svojom facebookovom profile mladé dievča Mája H. Hovorí o tom, že je dcérou ženy, ktorá v piatok tragicky zahynula po zrážke so smetiarským vozidlom na Liberecku.

Blesk prináša jej vyjadrenie v úplnom znení. Súčasťou príspevku je však tiež video nasnímané v miestnosti. Dievča na ňom zlomeným hlasom, často na pokraji plaču, poukazuje na okolnosti, ktoré mali podľa jej názoru kľúčový vplyv na piatkovej tragédii, pri ktorej vyhasli životy ženy a dvoch detí.

„Zdravím rodinu, priateľov a celú Českú republiku, pretože dúfam, že toto video sa dostane do celého Česka. Než začnem s tým, čo chcem povedať, tak Vás poprosím o dopozeranie videa a jeho zdieľanie, pretože čo chcem povedať, je veľmi dôležité pre ďalšie rodiny.

Musím sa vyjadriť k včerajšej tragickej udalosti a odkryť určité fakty, pretože si myslím, že je potrebné to povedať nahlas.

S nesmierne ťažkým srdcom musím povedať, že obeťami včerajšie tragickej dopravnej nehody medzi Frýdlant a Libercom bola moja mama a jej dve najmladšie deti, moje sestry, ktoré mali len 6 a 4 rokov. Neviem, ako veľmi môžem byť otvorená, keďže prebieha vyšetrovanie, avšak som presvedčená (a nielen ja), že nehoda bola vinou mamy a to účelná.

Článok pokračuje na ďalšej strane.