Mama Tomáša († 16), ktorého mala dobodať Judita už nedokáže mlčať: Rodine chodia nechutné správy

Rodina zavraždeného školáka Tomáša († 16), ktorého vlani na žilinskom sídlisku údajne ubodala jeho kamarátka Judita (17), je z jeho smrti stále zdrvená. Kým prebieha súd s dievčaťom obžalovanej z vraždy, prezradila mamička chlapca, že im chodia absolútne nechutné správy!

Deň čo deň sa príbuzní Tomáša musia vysporiadávať s jeho bolestnou stratou. Obžalovaná Judita stále tvrdí, že je nevinná. Chlapca, ktorému vrah zasadil 51 bodných a rezných rán veľkým kuchynským nožom, vraj zabil muž, ktorý sa vydával za odpočtára elektriny.

Polícia však vyhlásila, že na mieste činu nenašla stopy ďalšieho človeka. To isté vraj potvrdili aj kamerové záznamy z miesta krvavej tragédie. Mama zavraždeného chlapca prehovorila pre Nový Čas.

Rodina Judity pozostalým po Tomášovi nekondolovala
Rodina Judity pevne stojí za jej verziou príbehu. Tomášova mama to nechápe. “ Keď sú jej rodičia stále presvedčení o tretej osobe, prečo nám doteraz nikto nevyjadril sústrasť? Prečo nikto z nich neprejavil ľútosť nad vraždou Tomáška? Veď ho poznali a druhý deň mali ísť spolu do Londýna, „pýta sa podľa Nového Času mama zavraždeného chlapca. Aby toho nebolo málo, rodine vraj chodia nemiestne a nechutné správy.

Článok pokračuje na ďalšej strane.