Ples v opere 2020: Cibulková s 10kg závojom dcéra Kollára terčom výsmechu a trapas Malachovskej!

Všetky známe tváre sa tu ale neobjavili. Chýbala tu jedna z dávnych stálic Plesu v opere, teda speváčka Sisa Lelkes Sklovská (54) so svojím manželom Jurajom (68). Tá totiž na jednom z predchádzajúcich ročníkov udalosti spáchala nezabudnuteľný trapas. V roku 2015 sa počas vystúpenia britského speváka Ricka Astley (53) vrhla na javisko, vytrhla mu mikrofón a k údivu nielen speváka samotného, ale aj všetkých divákov začala spievať namiesto neho.

Ako vždy, ani tento ročník sa nezaobišiel bez miernych trapasov. Jedným z takých je bezpochyby príchod moderátorky RTVS Ivety Malachovskej, ktorá zvolila dvojdielnu fialovú róbu s korzetom. A práve korzet jej narobil problémy, keď sa pri príchode do budovy nadvihol až tak, že Malachovskej vykuklo na všetkých naokolo holé bruško. Televízna tvár má za sebou módny prešľap aj z predošlého ročníka, kedy dorazila v príliš nadupanom dekolte, ktorý sa ledva udržal pod priesvitnou látkou.

Na pozvánku márne čakala aj herečka Zdena Studenková (65) so svojím partnerom, dirigentom Branislavom Kockou (48). Okatá blondínka, ktorú si českí diváci zamilovali ako Gábinu v komédii storočí S tebou ma baví svet, bola pritom moderátorkou 5. aj 10. ročníka Plesu v opere, kedy zaujala svojimi epesními róbami.

Na fotkách z plesu nie je k videniu ani moderátorka Adela Vinczeová (39) s manželom Viktorom (28), ani porotkyňa Talentu Diana Mórová (49), teda dáma, ktorá údajne zavinila rozpad manželstva Jakuba Prachářa (36) a jeho ženy Agáty (34) . Buď na plese tieto hviezdy vôbec neboli, alebo sa im podarilo zdarne sa vyhýbať oficiálnym fotografom akcie …

Nádherné priestory SND tak privítali dámy a pánov v dychberúcich outfitoch, pričom pozornosť pútalo, samozrejme, nežnejšie pohlavie, ktoré sa opäť vo výbere luxusných šiat nedalo zahanbiť. Pozrite sa, v čom zažiarili známe slovenské krásky!

FOTOGALÉRIA: