Evelyn vyrazila fanúšikom dych: Pri tejto fotke musí slintať každý muž!

Eva Kramerová si aktuálne užíva pozornosť viac než kedykoľvek predtým, za čo môže jej moderátorský post vo Farme 11, ktorá na Markíze trhá rekordy sledovanosti. Kým na obrazovkách ale väčšinou vidíme Evelyn ako ležérnu dámu, na jej instagramovom profile sa sem tam objaví aj o čosi provokatívnejší záber – ten posledný je však zatiaľ top!

Začínala s vtipnými videami na internete a stand-up výstupmi. Keďže bola mimoriadne úspešná, ďalší krok na seba nenechal dlho čakať a Eva „Evelyn“ Kramerová sa dostala na televíznu obrazovku. Po viacerých hereckých úlohách ju však teraz čaká skúška ohňom – stala sa sprievodkyňou života na Farme. To že bude niekedy súčasťou drsnej realty šou ju nikdy nenapadlo, no teraz sa z toho stala realita.

Moderátorka Farmy sa na novú sériu drsnej reality šou poctivo pripravovala. Nielen psychicky ale aj fyzicky! Evelyn prešla na zdravší a vyváženejší jedálny lístok, správne sa nastavila a hneď to bolo vidieť aj na jej postave, keďže sa jej podarilo zhodiť niekoľko kilogramov.

Šťastie našla aj v láske, keď vytvorila pár s producentom Farmy Matúšom Polakovičom. Všetko je teda tak, ako by malo byť a Evelyn jednoducho žiari šťastím. No a keď ku spokojnej duši i telu pridáte navyše ešte štýlové oblečenie, výsledok je fantastický.

Najnovšie potešila všetky mužské očká, fotka na motorke sa vskutku vydarila!

Článok pokračuje na ďalšej strane.