Ples v opere 2020: Cibulková s 10kg závojom dcéra Kollára terčom výsmechu a trapas Malachovskej!

11. januára sa brány Slovenského národného divadla otvorili pre množstvo osobností zo sveta kultúry, umenia, športu, medicíny či módy, aby vo veľkom štýle otvorili plesovú sezónu a zároveň kúpením vstupenky podporili deti so zdravotným znevýhodnením.

Slovenskú Ples v opere je každý rok prehliadkou nielen luxusných rób a elegantného tanca, ale aj známkou istej prestíže. Každá pozvaná celebrita chce zažiariť a predviesť sa v tom najlepšom svetle. Nie každá mediálne známa osobnosť sa ale na tejto známej akcii objavila … Kto a prečo dostal „stopku“?

Jedna z najvýznamnejších akcií roka, ktorá každoročne otvára plesovú sezónu, mala jednu hlavnú tému: A tým bola láska. Mnohé dámy preto siahli po červených šatách – napríklad moderátorka plesu, herečka Emília Vášáryová (77), alebo krásna modelka Alexandra Gachulincová (29).

Jubilejný 20. ročník Plesu v opere je úspešne za nami. Po červenom koberci sa prešli dámy v tých najkrajších róbach. Kým niektoré doslova ohúrili, ďalšie si vyrobili pred kamerami poriadny trapas.

Článok pokračuje na ďalšej strane.