Radova snúbenica mu tvrdo naložila v priamom prenose! Môže za jeho prehru?

Rado ostal ako obarený! Jeho bývalá snúbenica mu naložila ešte aj v živom vysielaní. Žeby za jeho nesústredenosť a prehru mohla práve ona? Diváci sú o tom presvedčení!

Hlavný vysielací čas patril uplynulý piatok na Markíze veľkolepému finále reality šou Farma, ktorej víťazom sa stal Gabriel Sedláček. V súbojoch porazil okrem Romany Košťálovej aj Radovana Dulina, pričom ten okrem bodového nákladu od súperov schytal poriadny úder pod pás aj od dnes už bývalej snúbenice.

Vzťah fotomodelky Kristíny Dali a ešte donedávna zasnúbeného mladíka Radovana Dulina vyvolal v radoch divákov poriadne búrlivé ohlasy. Kým východniar dokázal v priebehu pár dní zabudnúť na 6-ročný vzťah, provokatívna kočka zo Senca sa zamotala do spletitých známostí.

Rado prišiel koncom augusta do reality šou Farma 11 ako zadaný muž, ktorého doma čaká snúbenica a nevlastná dcérka. Deň za dňom sa však vzťahy na statku menili a kamerám neunikol fakt, že záletný Popradčan nedokáže odolať krásnym ženám. Potom, ako zopár dní laškoval s mladou Mirkou Csorbovou, sa zahľadel do fotomodelky Kristi Dali, ktorá mu napokon city opätovala. Romanci dvoch zaľúbencov nehral do karát iba fakt, že Rada doma čaká partnerka.

Článok pokračuje na ďalšej strane.