Radova snúbenica mu tvrdo naložila v priamom prenose! Môže za jeho prehru?

Najviac ospevovaný bol práve vzťah medzi Radom a Kikou, obaja mali doma svojich partnerov, no na Farme im to neprekážalo a začali si spolu milostný románik. Ale čo na to Radova snúbenica? Mnohí diváci boli zvedavý práve na jej názor.

Tá sa dlhé týždne k situácii na Farme iba zdržanlivo prizerala a k partnerovmu pôsobeniu na Markíze sa absolútne nevyjadrovala. Ivana si zachovala chladnú hlavu a prvé slová vyriekla až začiatkom decembra. “Za tých 14 týždňov, čo odišiel Rado na Farmu, sa môj život trochu zmenil. Udialo sa toho veľa a myslím si, že po 6 spoločných rokoch nemá nikto právo súdiť a vyjadrovať sa… Všetko v živote sa deje z nejakého dôvodu a ako to všetko dopadne si vyriešime doma v spoločnej kuchyni,” napísala s rozvahou.

Mnohí sa preto zamýšľali, ako napokon dopadol vzťah dvojice. Všetko vysvitlo počas finále Farmy, kam Rado prišiel v sprievode Kristi Dali, ktorá mu v šou Martina Šmahela venovala slová plné lásky. Finalistova snúbenica však prekvapivo predsa len prehovorila, čo bolo pre finalistu doslova úderom pod pás.

“Myslím si, že som krajšia ako ona, že mám úplne iné ambície, úplne iný život ako ona. To, že ma porovnával s ňou, to je ako neskutočné, to bola pre mňa najväčšia urážka v podstate. U mňa je to paradox, proste, že ho to tak pohltilo, ale zas na druhej strane, keby som ja tam išla, tak si myslím, že tiež by som tie pocity vnímala inak,” povedala dnes už s nadhľadom Ivana. Okrem vyjadrenia k celkovej situácii či ku Kike mu však popriala aj veľa šťastia v novom vzťahu.

VIDEO: