FACKA pre Radovu snúbenicu: Väčší úder jej už zasadiť nemohol!

K životu potrebuje ženu – a to i v tom prípade, keď je to iba akási imitácia života. Reality šou. Rado sa skrátka otvorene priznáva k tomu, že nevie byť sám, a aj preto trávi väčšinu svojho času na Farme s fotomodelkou Kristi Dali. Z ich priateľstva sa však postupne vyvinulo niečo viac, čo je nepochybne tŕňom v oku Radovej snúbenice.

Po včerajšom dlho očakávanom dueli je jasné, že na Farme zostáva práve Popradčan Rado. Porazil soka Rasťa Mojseja, ktorému sa však ešte predtým stihol zveriť so svojimi pocitmi ohľadom návratu domov a vzťahov, ktoré tam naňho čakajú.

“Domov sa neteším moc, nejak mi to nechýba, nechýba mi ten každodenný stres. Jasné, že chýba mi frajerka, malá, rodina, lyžovanie, bicykel, šport, syn, no jasné,” začal svoje rozprávanie s vážnou tvárou. Ako ďalej uviedol, vzťah s Kikou má na Farme údajne len z dôvodu, že nedokáže byť sám, nakoľko vždy inklinoval k ženám.

Celé vyznanie zaklincoval úvahou o svojej snúbenici, ktorá ak Radovi zíde z očí, zíde zrejme aj z mysle. “Je to problém ten u mňa, že ten vzťah, čo mám von, že tak rýchlo sa dá zabudnúť. Toto ma trápi najviac,” zamyslel sa Dulin. Nuž, Rado bude zrejme potrebovať od nejakej ženy takú príučku, že na ňu nezabudne do konca života.

FOTOGALÉRIA: