Andrea Verešová ako hlavná hviezda módnej prehliadky? Diváci sa jej vysmiali! FOTO

Bratislava žije posledných niekoľko dní módou. Prebiehajú tam totiž tzv. Fashion days a každý deň sa koná hneď niekoľko prehliadok talentovaných módnych návrhárov.

Jednou z nich je aj Jana Pištějová, ktorá si ako svoju hviezdu na mólo zvolila modelku Andreu Verešovú (38). Modelke sa však od prítomných hostí v sále dostala nepekná kritika!

Modelka Andrea Verešová (38) sa na módnych mólach objavuje už veľa rokov a je tak vo svojom odbore profík. Na prehliadke Jany Pištejovej vyniesla hneď dva modely. Ako prvý si na seba obliekla modré tylové šaty s vlečkou okolo krku, s ktorou predvádzala kusy ako na prvého mája.

Modelka pôsobila na móle veľmi suverénne, a tak netrvalo dlho a prítomné ženy si ju podľa slovenského denníka Plus začali poriadne doberať.

„Pozri sa na ňu, ako sa tam vykrúca. Trochu to už preháňa, tvári sa, ako keby to mólo bolo jej, „ skritizovala Verešovú jedna z prítomných dám v prvom rade. „Hej, ako tam pred tými fotografmi pózuje, kam sa hrabe Kate Mossová ,“ ozývalo sa z publika.

Článok pokračuje na ďalšej strane.