Zabudnite na Despacito. Luis Fonsi a Eros Ramazzotti prišli s ďalšou peckou. Toto je hit leta 2019

Len pred pár dňami vyšla nová pesnička s názvom ,,Per Le Strade Una Canzone” od ktorej sa čaká veľa. Má totiž prekonať „despacito“. V novej skladbe ku ktorej sa hlási Eros Ramazzotti a Luis Fonsi už môžete počuť leto 2019.

Eros Ramazzotti a Portoričan Luis Fonsi (40) spojili sily a prichádzajú s prvým letným hitom. Rytmická skladba ,,Per Le Strade Una Canzone” je naspievaná v 2 jazykoch, ale už po prvom vypočutí sa vám vrýva do pamäte.

„Per le strade una canzone je pieseň, ktorá ťa dostane do dobrej nálady. Je to pieseň o hudbe, o spájaní ľudí, oslave života a dobrých pocitoch. To je to, čo Eros a ja chceme šíriť. Myšlienku šíriť pozitívne vibrácie a hudbu, ktorá je pre všetkých. Bolo mi veľkým potešením pracovať s Erosom. Ďakujem za príležitosť spolupracovať s ním,“ prezradil Luis Fonsi v rozovore.

Ku letnej hitovke sa vyjadril aj Eros, ktorý si spoluprácu nevie vynachváliť:  „Luis je nesmierne talentovaný umelec a pravý kamarát. Skvele sme sa bavili počas nakrúcania videoklipu v Miami a myslím, že ľudia aj pocítia tú pozitívnu energiu z videa. Hudba je naozajstná kamarátka a mala by sa oslavovať.“

Video nájdete na ďalšej strane.

ďalšia strana