Toto je Ken. Brazílčan, ktorý sa chce podobať svojmu idolu. Ako vyzeral pred operáciami?

Ako fakt? Toto sa niekomu páči? Sú ľudia, ktorí kvôli svojmu vzhľadu podstupujú plastické operácie. Muž v tomto článku ale podstúpil už toľko chirurgických zákrokov, že vyzerá úplne inak, ako pred týmito operáciami. A to je presne tento prípad.

Áno je to tak. Médiá v dnešnej dobe ovplyvňujú myslenie a názory každého z nás. Veľmi silnou témou je ideál krásy, ktorý sa stále mení, a na ktorý majú tieto médiá obrovský vplyv.

Ak v minulosti niekto nebol spokojný so svojím vzhľadom, nebolo toľko možností, ako je tomu dnes. Ľudia sú schopní míňať neuveriteľné množstvo peňazí, za skrášľovacie prostriedky, alebo za plastické operácie. Pozrite sa na tohto človeka, ako sa postupom času menil.

Určite ste už počuli o mladíkovi z Brazílie menom Rodrigo Alves, ktorého sen bolo vyzerať ako bábika Ken. V súčasnosti je, ako sám tvrdí, šťastný, že sa mu konečne podarilo vyzerať tak, ako naozaj chce. Konečne sa dokáže mať rád. Jeho cesta k tomuto cieľu bola však dlhá a náročná. Mladý, len 34 ročný muž podstúpil už 58 plastických operácií. Hľadal tých najlepších lekárov v USA, Brazílii a tiež Európe.

Pokračovanie na nasledujúcej strane.