Toto je Ken. Brazílčan, ktorý sa chce podobať svojmu idolu. Ako vyzeral pred operáciami?

Rodrigo nebol so svojím vzhľadom spokojný a nedávno sa rozhodol uverejniť svoju fotografiu, na ktorej ho môžete uvidieť pred absolvovaním plastických operácií. Rodrigo bol v škole šikanovaný a deti sa mu posmievali aj kvôli jeho vzhľadu.

Keďže sa v tej dobe jeho rodičia rozvádzali, nechcel ich zaťažovať a preto o svojej šikane mlčal. Táto krivda v ňom však ostala a bola jedným z hlavných hnacích motorov k jeho radikálnej zmene. Mladý Brazílčan tvrdí, že telo v ktorom sa narodil nebolo jeho a preto sa rozhodol zmeniť ho tak, ako si to vysníval. Vyhlasuje sa za zástupcu novej generácie modernej spoločnosti, kde by každý mal mať slobodu rozhodnúť sa byť tým, kým chce byť.

Rodrigo svoju prvú plastickú operáciu podstúpil v roku 2000 a aj keď ich má za sebou už 58, tu jeho cesta nekončí. Na svoje operácie minul už viac ako 490 000 dolárov. Mladík plánuje zastaviť proces svojho starnutia pomocou kmeňových buniek.

Jeho snom je ostať stále mladý a uchovať si svoj umelý vzhľad. Podobnosť Rodriga pred a po operácii je skoro nulová. Tento mladý muž investoval všetko do svojej premeny, aby sa konečne mohol mať rád.

FOTOGALÉRIA: