Markíza šokuje: Sestričky KONČIA, nahradí ich úplne nová šou!

Druhá séria obľúbeného seriálu Sestričky sa blíži do svojho záveru a nateraz nie je celkom jasné, či sa diváci dočkajú pokračovania. Vo vysielacom čase, kedy sme s radosťou sledovali osudy obľúbených hrdinov z lekárskeho prostredia, sa však ocitla absolútna novinka, aká sa v našej krajine odvysiela vôbec po prvýkrát.

Mimoriadne obľúbený seriál z nemocničného prostredia Sestričky na obrazovkách televízie Markíza týždeň čo týždeň prekonáva svoje doterajšie rekordy. Nebolo tomu inak ani v utorok, 29. októbra 2019, keď sa predposledná premiérová epizóda 2. série stala v oboch hlavných cieľových skupinách historicky najsledovanejšou.

Obľúbený seriál si získal srdcia mnohých divákov, ktorí týždeň čo týždeň očakávali, ako sa osudy sestričiek vyvinú. Druhá séria mieri do veľkého finále, fanúšikovia smútia, so štyroma sympatickými herečkami sa znova budú musieť rozlúčiť.

Poslednú časť druhej série odvysiela televízia Markíza už tento utorok, 5. novembra a diváci sa údajne majú na čo tešiť. V programovej štruktúre ich vystrieda nová reality show…

Článok pokračuje na ďalšej strane.