Iva (18) a Marian (46) na dne: Ich 2 dievčatká skončia na ulici!

Tak toto rodina zo Semil rozhodne nečakala … Medzitým, čo ich sťahovanie do nového bytu malo byť novou životnou etapou plnou radostí, podľa toho, čo zverili, to skôr vyzerá na veľa zložitú životnú situáciu.

Majiteľka nového bytu im totiž oznámila, že si ich v novom byte nepraje, a manželský pár zo Zámeny manželiek má teraz strach, že skončia na ulici.

S narodením druhej dcéry Anetky dostali nový životný impulz. Kvôli plesniam v pôvodnom byte sa rozhodli pre sťahovanie. Našli si väčší byt a tešili sa, že sa im bude žiť krásne. To ale ešte netušili, ako veľmi sa pomýlia …

„Majiteľka nového bytu nás chce vyhodiť. Povedala nám, nech sa do týždňa odsťahujeme. Dôvodom je, že v novom byte prebiehala rekonštrukcia a netečie voda, sme tu aj bez elektriny. Vôbec neviem, čo budeme robiť. Pretože zmluvu ešte nemáme podpísanú, máme len preberací protokol, „povedal eXtra.cz zúfalým hlasom Marian.

„My nič v tom byte v rámci rekonštrukcie platiť nechceme. Keď sme to majiteľke oznámili, vyhodila nás, „zopakoval Marian s tým, že majú s Ivou strach, aby neskončili na ulici.

Článok pokračuje na ďalšej srane…