Spoločná noc s Matejom si vypýtala svoju daň! Mirkin otec prehovoril!

Na markizáckej Farme sa odohral prvý sexu. Vhupli na to mladá Košičanka Mirka Csorbová (19) a Bratislavčan Matej Jurkovič (41), ktorý priznal, že má skúsenosti s prácou gigola a vyskúšal si aj nakrúcanie porna. Drsnú kritiku si zlízla najmä brunetka.

Na jej adresu mnohí nešetria nelichotivými a vulgárnymi poznámkami, situácia sa dokonca zvrhla až natoľko, že na jej obranu musel prehovoriť jej otec!

Farma 11 je podľa divákov výnimočná nielen tým, že v nej platia celkom nové pravidlá. Mnohým sa nepozdáva vzájomné správanie farmárov, málo práce na statku, ako aj nočné večierky a intímnosti pod perinou. Najnovším párikom, ktorý dáva verejnosti okato najavo, že sú spolu, je Mirka Csorbová (19) a Matej Jurkovič (41).

Už po pár dňoch na statku sa Mirka predviedla ako žena ľahších mravov, keď neváhala v posteli vystrájať so zasnúbeným Radom, pričom nadvihnutá perinka ukázala kráskinu zablúdenú ruku v kolegových trenírkach. Krátko nato ale temperamentná Košičanka pritvrdila ešte viac!

Mirke nakoniec pomotal hlavu Matej a hneď počas prvej spoločnej noci v sluhovni sa dvojica nechala zlákať volaním divočiny. Intímny moment však nebol až taký intímny, keďže na statku je prítomných množstvo kamier, ktoré súťažiacich moniturujú 24 hodín denne. Kým Matej je, teda aspoň podľa toho, čo prezradil, na sex pred kamerami relatívne zvyknutý, východniarku videla verejnosť v akcii zrejme po prvýkrát. Na jej hlavu sa okamžite zvalila vlna kritiky.

Aj napriek tomu, že by jej Matej mohol byť otcom, sa Mirka nestráni a naplno si so starším farmárom užíva. Ľudia jej v komentároch na sociálnych sieťach ale pekne naložili a nazvali ju ľahkou. Dokonca, zabrdli aj do výchovy a zo všetkého obviňujú rodičov. Jeden z rodičov sa vyjadril!

Článok pokračuje na ďalšej strane.