Spoločná noc s Matejom si vypýtala svoju daň! Mirkin otec prehovoril!

Komentáre sú skutočne rôzne, od tých jemnejších výchovných až po drsné, kde Mirku označujú trebárs ako „rozťahovačku nôh“ a… povedzme, že istý druh sociálnej pracovníčky. Navyše, zabrať nedostáva len ona.

Keďže má iba 19 rokov, diváci krútia hlavu aj nad jej výchovou a často spomínajú jej rodičov. Práve nedávno sa pod jedným z podobných komentárov á la „rodičia musia byť hrdí“ ozval jej rozhorčený otec.

Vyprovokovali ho k tomu nemiestne poznámky, ktoré sa začali týkať už aj Mirkinej maminy. „Toto ste prehnali, vyprosím si takéto blbé narážky. Keby sme ako rodičia vedeli, že to nebude Farma, ale takéto svinstvo, Mirka by tam určite nebola,” ozval sa pán Miroslav.

Pán Csorba sa, samozrejme, dočkal rôznych spätných komentárov, ktoré ho vyprovokovali ku ďalšej reakcii. ,,Najlepšie viem, aká v skutočnosti je. Vy ostatní ju hodnotíte len podľa toho, čo vidíte, resp. si namýšľate. Vždy bola, je a bude moja dcéra, ktorú budem milovať a chrániť do konca života,” znie konečný dodatok Mirkinho otca. Celú diskusiu, ktorú sa podarilo zachytiť portálu Topky.sk, si môžete prečítať nižšie.

FOTOGALÉRIA: