8 TIPOV a TRIKOV do kuchyne 3/4. Takto jednoducho odstránite tuk z jedál alebo vás naučíme ako uskladniť paradajky aby vydržali čo najdlhšie čerstvé.

Všetci si radi vychutnávame dobré jedlo, ale nikto z nás nechce tráviť zvyšok voľného času v kuchyni varením a pripravovaním jedla.

Túto dobu môžete zredukovať ak poznáte niekoľko trikov. My Vám ukážeme teraz 40 tipov a trikov ktoré si nájdu miesto v každej kuchyni, či už ste profík alebo sa len učíte.

Ako správne otvoriť krabicu od mlieka

Nie všetky krabice sú dodávané s predrezaným nalievacím otvorom, ktorý jednoducho odtrhnete. Zabráňte rozlievaniu správnym otvorením. Jednoducho odrežte roh krabice pomocou zúbkovaného nožíka.

Ako jednoduchšie nakrájať tekvicu

Potrebujete pripraviť tekvicu na varenie? Zohrejte tekvicu v mikrovlnnej rúre na 2 až 3 minúty. To umožní oveľa ľahšie šúpanie a krájanie.

Ako skladovať paradajky

Ak chcete, aby vaše paradajky vydržali dlhšie, položte ich stopkou z ktorej rastú smerom dole. Vzduch a vlhkosť sa týmto spôsobom nedostanú do raniek. Uskladnenie pri izbovej teplote tiež predĺži ich čerstvosť.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼