Obrovská bolesť Charlotte Gottovej (13): Svedectvo o dojemnom natáčaní rozlúčkovej piesne s otcom († 80)

Dcéra vedela „Ivanka priniesla na natáčanie výbornú domácu tlačenku a koláče. Bola to najlepšia tlačenka, čo som kedy jedol, „spomína. Rovnako ako režisér klipu, aj hudobník, ktorý mal na starosti natáčanie songu, má pre trinásťročnú dcéru Karla Gotta Charlotte Ellu Gottovou len slová uznania. A naviac aj pochopenie.

„Viem, že Charlottka mala rešpekt k textu piesne. Vedela, o čom spieva a nebolo to pre ňu ľahké. Občas sme ju museli všetci povzbudiť, že je to len pieseň. Je to citlivá slečna. Povzbudzovali sme ju, aby ak potrebuje, skúsila viac verzií. Bolo pre ňu pritom z pochopiteľných dôvodov ťažké spievať zrovna takú pieseň dokola, „ hovorí Lukáš. Richard Krajčo (42), ktorý je jedným z hlavných autorov posledného songu v živote Karla Gotta, vládol pevnou rukou.

Rekord
„Na spevoch sa pracovalo iným spôsobom. Pre Karla to bol neštandardný, rozprávačský výraz. Pre Charlotte zase jedna z prvých štúdiových skúseností. A Richard mal jasnú predstavu o tom, ako by ich prejav mal znieť, a korigoval si to, „vybavuje si producent.

Vedel vôbec, že ​​de facto tvoria dejiny?
„Podľa mňa je dôležité, že Richardovi sa naozaj podarilo v texte vystihnúť všetko, čo bolo treba povedať. Keď som ten materiál počul v jeho demoverzii, tušil som, že by to mohlo byť veľké. Ale nikto sa samozrejme neodvážil domýšľať, že to bude Karlova posledná pieseň. Avšak za posledné dva dni si ju na YouTube pustili milióny ľudí, podľa mňa je to český rekord. Chápem to tak, že v nich pesnička naozaj zarezonovala, „dodal Lukáš Chromek.

FOTOGALÉRIA:

VIDEO: