Desivé slová politického analytika: Štát môže za to, že tu potečie krv! A toto bude horšie a horšie…

Slovensko má problém nielen s nárastom počtu nakazených, ale predovšetkým s nárastom napätia v spoločnosti. Tvrdí to politický analytik Ján Baránek. To, čo vyčíta vláde, si veru za klobúk nedá!

Vyjadrenia a činy politikov sú pod drobnohľadom širokej verejnosti viac ako kedykoľvek predtým. Aktuálne dianie na politickej pôde sledujú aj odborníci, ktorí v prejavoch poslancov vidia omnoho viac ako obyčajní občania. Svoje názory sa neboja prezentovať na sociálnej sieti.

Jedným z politológov, ktorí sa aktívne zaoberajú aktuálnou situáciou, je aj politický analytik Ján Baránek. Podľa jeho slov na Slovensku nerastie iba počet infikovaných, ale aj celkové napätie v spoločnosti. Je totiž presvedčený, že v mnohých občanoch vrie potlačovaná zlosť, ktorá môže pri nevinnej situácií vyplávať na povrch.

Baránek verejne kritizuje protipandemické opatrenia, ktorých vymáhanie nechal štát na bezbranných ľudí. ,,Oni sú potom vystavení našej či vašej zlosti, prípadne zlosti psychopata, ktorému povolia nervy a začne to riešiť násilím. A toto bude horšie a horšie, lebo…

Článok pokračuje na ďalšej strane.